Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit De Camera's van het politielichaam voor verkoop
Van goede kwaliteit De Camera's van het politielichaam voor verkoop
OUXIANG is zeer professioneel en de snelle dienst, heeft zeer sterk, ODM ontwikkelingsmogelijkheden, snelle leveringsbonnen, betrouwbaar bedrijf, Geen klachten. Dank u!

—— Mazi van Canada

OUXIANG is een zeer sterk R&D-vermogen, heb ik gevonden meer dan 10 fabrieken niet kunnen doen, voltooiden zij met succes mijn zeer goed project, dank

—— Keith van de V.S.

De kwaliteit en de dienst zijn goed, is de levertijd punctueel elke tim, 24 uren op elk ogenblik te contacteren, tot levering opdracht geven, ouxiang betrouwbaar bedrijf

—— Oscar van Zweden

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd. Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd. Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd. Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd. Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd. Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd.
het bureau van de bedrijfontvangst verkoopbureau Fabriek Workshop Conferentieruimte Herdenking van de foto van de klant De vertoning van het tentoonstellingsproduct

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : OXIANG
Aantal werknemers : 400~500
Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 90% - 100%
OUXIANG BEPERKT INTERNATIONAAL
 
ouxiang stelt hartstochtelijke, energieke, hardworking en intellectueel nieuwsgierige mensen tewerk die een rente in zaken en geschiedenis hebben. Ons personeel omvat bedrijfsmensen, creatives en archivarissen die ervaring bij andere publicitaire mededelingenagentschappen, bedrijven, media bedrijven, culturele instellingen en technologie en advies bureaus hebben.
 
In 2006, wordt Oxiang officieel gebaseerd op eerste, September. Bij zijn vroege dagen, is het vloeroppervlak minder dan 30 acres en het personeel is minder dan 100. Zijn belangrijk product is gps drijver. Nochtans, is ons hardworking technologie-Lang personeel bang van geen ontbering en dag en nacht werkend aan het productiefront, elk van dragen deze tot onze technologie-Lange nieuwe era bij.
 
 
In 2008, is het Fabrieksgebied 400 acres en het personeel is 500, zijn het gevestigde onderzoek en de ontwikkeling van het Veiligheidsproduct de belangrijkste taken voor dit jaar. Bijvoorbeeld, de Babymonitor, wifi de videodeurbel, de lichte Camera enz. van Pir, met de ononderbroken bevordering van producten, leiden onze producten altijd het front van technologie.
 
 
Vanaf 2010 nu, begon het bedrijf politielichaam Versleten Camera, flitslichtcamera's, 4G-de Camera van de Veiligheidshelm, Basisstation te produceren, Gegevensbeheersoftware, heeft nu meer dan 30 de politie van het land onze producten gebruikt, zodat het werk van iedereen, het leven eenvoudiger en geschikt is, veilig.
Contactgegevens
Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Wendy

Tel.: +86-13554875373

Fax: 86-755-27043175

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)