Thuis

Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd.

China Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd. certificaten
OUXIANG is zeer professioneel en de snelle dienst, heeft zeer sterk, ODM ontwikkelingsmogelijkheden, snelle leveringsbonnen, betrouwbaar bedrijf, Geen klachten. Dank u!

—— Mazi van Canada

OUXIANG is een zeer sterk R&D-vermogen, heb ik gevonden meer dan 10 fabrieken niet kunnen doen, voltooiden zij met succes mijn zeer goed project, dank

—— Keith From de V.S.

De kwaliteit en de dienst zijn goed, is de levertijd punctueel elke tim, 24 uren op elk ogenblik te contacteren, tot levering opdracht geven, ouxiang betrouwbaar bedrijf

—— Oscar van Zweden

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd. Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd. Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd. Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd. Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd. Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd.
Het Bureau van de bedrijfontvangst Verkoopbureau FABRIEKSworkshop Conferentiezaal Herdenking van de foto van de klant De vertoning van het tentoonstellingsproduct

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : OXIANG
Aantal werknemers : 400~500
Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 90% - 100%
OUXIANG BEPERKT INTERNATIONAAL gelegen in één van de vier hoogste-rijsteden in China-Shenzhen. Ons bedrijf is snel sinds zijn aanvang in 2006 gegroeid. En ook, zijn wij geconcentreerd op het gebied van het onderzoek en de ontwikkeling van veiligheidsproducten (als HD-de camera van het politielichaam, flitslichtcamera's, de Camera van de Veiligheidshelm, Basisstation, gegevensbeheersoftware, enz. Ons bedrijf is een technische productieonderneming die productie, QC, verkoop, de dienst omvat. Het bedrijf heeft ISO9001 overgegaan: het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008 en de veelvoudige certificatie van de productindex, en kunnen specialisatietechnologie voor de aangepaste diensten effectief verstrekken om aan de behoeften van klanten te voldoen.
 
Vanaf 2006 nu, constant bezige ontwikkelende politie en militaire camera's voor wetshandhaving, de veiligheid, de bescherming en de brandweer. Wij maken gemeenschappen met innovatieve openbare veiligheidstechnologieën veiliger die het leven en waarheid beschermen. Onze producten heeft met de meesten van Chinese verkopers en ministeries behandeld (als politie, brandbestrijding, douane, leger, stadsbeheer, verkeersafdeling, school, fabrieken en mijnen, enz.).
 
En Oxiang heeft zijn zaken in de internationale markt uitgebreid en uitgevoerd. Onze producten zijn uitgevoerd naar rondom de wereld, zoals de V.S., Canada, Brazilië, Rusland, Australië, Vietnam, Polen, Thailand, Maleisië, enz. En ook, van de producten, zijn de kwaliteit, en de naverkoopdienst het lof van de internationale klant geweest.
 
Wij houden vooruit bewegend
De Oxianghulp brengt producten meer rendabel aan de markt sneller en door een verticaal geïntegreerde oplossing te verstrekken. Met meer dan 400 werknemers, verstrekt Oxiang uitvoerige, aangepaste oplossingen aan klanten. De individuele bedrijfseenheden verstrekken volledig operationeel R&D, klantenqa, techniek en klantenservice om klanten aan vereisten te voldoen.
 
Wij verschepen meer dan 1500,00 eenheden per maand
De jaarlijkse productiecapaciteit producten overschrijdt 1 miljoen eenheden.
 
Verplichting aan Klantentevredenheid
Oxiang gelooft echt dat de klantentevredenheid op lange termijn de stichting van ons succes is. Houden vervullend de veranderende behoeften van onze getaxeerde klanten, is Oxiang geëngageerd aan het creëren van waarde die klantenconcurrentievermogen verhoogt, hun kosten, vermindert en tijd tot markt door een volledig leveringsketen beheer voor hoogte - kwaliteit en de dienst vermindert.
China Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
Contactgegevens
Shenzhen Ouxiang Electronic Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Wendy

Tel.: +86-13554875373

Fax: 86-755-27043175

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)